Dronningens gate 2

Dronningens gate 2

Bo som en konge i Dronningensgate

Der Dronningensgate møter Vestre Strandgate, i moderne kontrast mot gamle Rederiet, ligger Dronningens bygg nummer to. Vel innenfor dørstokken møter du et karakteristisk bygg med stor høyde under glasstaket, svært hyggelige naboer og 380 m2 fleksible kontorlokaler til leie.


Enkelt og praktisk

Kontorplass i Dronningensgate 2 passer virksomheter som ønsker å bo sentralt i Kvadraturen. Lokalene består av nyinnredede arealer med utstrakt brukt av cellekontorer, tilgang til garderobe, felles takterrasse, mulighet for kantine og flere møterom. Vi kan tilby innendørs sykkelparkering og plass til bilen, enten i byggets egen parkeringskjeller eller hos Parko rett over gata.


Sentrale lokaler

Fra Dronningensgate er det kort vei til det meste. Lokalene har god standard, med fasiliteter som gjør det enkelt å bo i byen. Går dere med konkrete kontortanker, står vi i Christiansholm Eiendom klare til å tilpasse lokalene slik dere ønsker.

Nøkkelinformasjon
Dronningensgate 2

 

Planløsning og innhold
Ferdigstilles slik leietaker ønsker dette. Åpent landskap eller cellekontorer er mulig. Garderobe, felles takterrasse og mulighet for kantineløsning. Heis til hver etasje.

Standard
God standard. Garderobe med dusjanlegg i kjeller med heis til etasjene over. Takterrasse.

Parkering
Parkering for bil og sykkel i kjeller, og på Parko.

Leietid
Etter avtale.

Fellesutgifter
Fellesutgifter betales a konto hver halvår og avregnes en gang pr. år.

Overtakelse
Etter nærmere avtale.