Sjømannshjemmet anno 1923, året da…

Hjallis blir født, Brann vinner cupfinalen, Tyrkia blir republikk, Time magazine lanserer sitt først nummer, Liverpool blir engelsk ligamester og Olav Thon myser nyfødt under ei rød, lita strikkelue.

Historie i veggene
Med adresse Sjømannshjemmet sikrer du deg respektable lokaler i et bygg med særpreg og historisk sus. Bygget er fra tidlig forrige århundre og er et kjent og synlig bygg i enden av Dronningensgate mot havnebassenget. Sjømannshjemmet har en lang og rik historie, og har de senere år vært adresse for etablerte virksomheter innen kommunikasjon, shipping og finans.

I pose og sekk
Med adresse Sjømannshjemmet får du både i pose og sekk. Sentral beliggenhet i Vestre Strandgate 19, og bare et pusterom unna Markens. Samtidig kan du by på perfekte parkeringsmuligheter med både bakgård, parkeringskjeller og Parko som nærmeste nabo.

Åpent, lyst og fleksibelt
Kontorfasilitetene i byggets 1. etasje er moderne innredet med en kombinasjon av kontorer og møterom.

Fakta om Sjømannshjemmet
Med adresse Vestre Strandgate 19 sikrer du din virksomhet en sentral og synlig beliggenhet i enden av Dronningensgate. Her er det meste tilrettelagt for en praktisk og effektiv tilrettelagt arbeidsplass; kort vei til Markens, posthus, transport, restaurantbesøk med kunder eller kino og Kilden på kvelden. Samtidig er parkeringsmulighetene unike med både bakgård, parkeringskjeller og Parko som nærmeste nabo.

Se/last ned prospekt for Sjømannshjemmet her.
Interessert? Ta kontakt med Gisle Bø på telefon 40 40 80 45. 

Nøkkelinformasjon
Sjømannshjemmet 6. etg

Ledige lokaler
240 m2

Standard
Meget attraktive lokaler med særpreg.

Planløsning og innhold
Løsningsmessig tilpasses bedriftens behov.

Parkering
Muligheter for å leie parkeringsplasser i kjeller, bakgård og på Parko. 

Leietid
Etter avtale.

Fellesutgifter
Fellesutgifter betales a konto hver halvår og avregnes en gang pr. år.

Overtakelse
Etter nærmere avtale.

Kontaktperson
Gisle Bø – tlf. 40 40 80 45