Eksklusivt hos Mjåland

Siden Ivar Mjålands første konfeksjonssalg i ´47, har familiebedriften Mjåland vært en kjent institusjon for handel og konfeksjon på hele Sørlandet. Med base i Markensgate 34, ”Mjålandbygget” på folkemunne, har to generasjoner Mjåland solgt mote med god suksess.

Attraktiv arbeidsplass
I 2010 reiste vi et nytt, miljøvennlig og høykvalitets ”Mjålandbygg”. Formet for butikker på gateplan og med moderne, fleksible kontorer fra 3. til 6. etasje. Innovative, miljøvennlige løsninger, flott garderobeanlegg og takterrasse tror vi gjør det nye Mjålandbygget til en arbeidsplass hvor mennesker stortrives.

Tilpasningsdyktig
Lokalene kan tilpasses både store og små bedrifter. Om du vil jobbe som en del av et fellesskap eller på egen kontorplass – valget er ditt. Link Arkitekter har tegnet bygget, og Arkitekt Ole Dolva har skapt arealer med identitet, åpenhet og fleksibilitet, hvor du med stolthet kan invitere kunder til en kaffekopp eller et inspirerende møte.

Fakta om Mjålandbygget
Mjålandbygget ligger sentralt i krysset Markensgate/Henrik Wergelandsgate. Kombinasjonen beliggenhet, topp fasiliteter og ypperlige lys- og lydforhold gjør Mjålandbygget til en attraktiv og effektiv arbeidsplass for deg som vil bo behagelig i sentrum. Med parkering i kjeller og bakgård slipper du tenke på bilen. Og med treningssenteret Solsiden i samme bygg rekker du kanskje ei økt før arbeidsdagen begynner?

Se/last ned prospekt for Mjålandbygget her.
Interessert? Ta kontakt med Gisle Bø på telefon 40 40 80 45. 

Nøkkelinformasjon Mjålandbygget

Pris
1.550 – 2.200 kr/kvm

Standard
Svært høy standard med optimale lysforhold og topp moderne fasiliteter. Garderobe med dusjanlegg i kjeller med heis direkte til etasjene over. Takterrasse.

Planløsning og innhold
Samtlige etasjer har kontorer, møterom, kopi- og datarom, kjøkken og toalett. Direkte utgang til heis fra hver etasje. Hvert areal kan leies hver for seg.

Parkering
Parkering for bil og sykkel i kjeller for leietakere og bakgård for besøkende.

Leietid
Etter avtale.

Fellesutgifter
Fellesutgifter betales a konto hver halvår og avregnes en gang pr. år.

Overtakelse
Etter nærmere avtale.

Kontaktperson
Gisle Bø – tlf. 40 40 80 45