Midt i Markens

Markensgate er Kristiansands ubestridte hovedgate. Den er, om du vil, byens svar på Karl Johan i Oslo med ”Slottet” øverst i enden. I Markens finner du flere eldre, ærverdige trebygninger som overlevde bybrannen i 1892. Blant annet med Berge Librisbygget som et fint, restaurert eksempel. I det hele tatt finner du flere eldre og godt bevarte trebygninger i hvert kvartal som lever i beste velgående sammen med nyere bygårder. Markensgate 30 er i så måte blitt et prakteksemplar av det siste.

En perle av et forretningsbygg
For deg som ønsker det beste av det beste, tilbyr vi nå praktfulle lokaler midt i Markens. Dette er virkelig en perle av et forretningsbygg med nye, forventningsfulle lokaler til leie i 5. etasje. Her har vi utfordret arkitekt Ragnhild Hald til å overgå selv de mest kresne leietakeres forventninger. Det tror vi også du vil oppleve at hun har lykkes med.

Trivsel og produktivitet
Med adresse Markensgate 30 kan du trygt invitere kunder og ansatte inn i topp moderne fasiliteter med gode lysforhold, inspirerende interiør, gode parkeringsforhold, dusj og garderobeanlegg i kjeller og skikkelig kaffemaskinløsning så du får en god start på dagen. Vi håper og tror at Markensgate 30 blir et sted som både du og dine ansatte vil stortrives.

Se/last ned prospekt for Markensgate 30 her.
Interessert? Ta kontakt med Gisle Bø på telefon 40 40 80 45. 

Nøkkelinformasjon Markensgate 30

Standard
Svært høy standard med optimale lysforhold og topp moderne fasiliteter.

Planløsning og innhold
Femte etasje har egen resepsjon, kontorer, møterom, kopi- og datarom, kjøkken og toalett. Befriende utsikt mot sjøen i toppetasjen. Direkte utgang til heis fra hver etasje.

Parkering
Muligheter for å leie parkeringsplasser i Skippergata 13-17.

Leietid
Etter avtale.

Fellesutgifter
Fellesutgifter betales a konto hver halvår og avregnes en gang pr. år.

Overtakelse
Etter nærmere avtale.

Kontaktperson
Gisle Bø – tlf. 40 40 80 45