Gunstige lokaler med gode løsninger

Henrik Wergelandsgate, oppkalt etter nasjonaldikteren og bysbarnet, er blant Kristiansands mest sentrale og pulserende gater. Her kan du nå sikre deg lyse, luftige lokaler med alt på én flate, parkering i underetasje og bakgård, ja nær sagt det meste du trenger for en trivelig og praktisk tilrettelagt arbeidsplass.

God standard i nyrenovert bygg
Lokalene i Henrik Wergelandsgate er åpne og fleksible med alt du trenger av fasiliteter for en trivelig og effektiv arbeidsplass. Det nyrenoverte kontorbygget kombinerer alle nødvendigheter for en god arbeidsplass – og topper det med Kvadraturens cafeer, restauranter og butikker som nærmeste naboer, samt gode parkeringsmuligheter.

Arealeffektive etasjer
Med alt samlet på ett plan kan du boltre deg i store og åpne arealer midt i hjertet av Kristiansand – hver etasje er utstyrt med møteromsfasiliteter, kopi- og datarom, kjøkken og toalett. Uansett ønske kan vi løsningsmessig tilpasse lokalet etter bedriftens behov. Foreløpig har vi ledig 4., 5. og 6. etasje.

Se/last ned prospekt for Henrik Wergelandsgate 21-25 her
Interessert? Ta kontakt med Gisle Bø på telefon 40 40 80 45. 

Nøkkelinformasjon Henrik Wergelandsgate 21-25

utleid_120

Pris
1.500-1.650 kr/kvm

Standard
Lyse, åpne og fleksible lokaler i nyrenovert bygg midt i sentrum.

Planløsning og innhold
Ledige lokaler i 4., 5. og 6. etasje, totalt 770 m2. Hvert areal kan leies hver for seg. Hver etasje er utstyrt med kontorer, åpne arealer, resepsjonsområde, møteromsfasiliteter, kopi- og datarom, kjøkken og toalett. Direkte utgang til heis.

Parkering
Muligheter for å leie parkeringsplasser i tilknyttet p-kjeller, samt i bakgård.

Leietid
Etter avtale.

Fellesutgifter
Fellesutgifter betales a konto hver halvår og avregnes en gang pr. år.

Overtakelse
Etter nærmere avtale.

Kontaktperson
Gisle Bø – tlf. 40 40 80 45