Eventyret fortsetter

På hjørnet av Henrik Wergelandsgate og Kirkegata har vi reist helt nye Eventyrgården. Et flaggskip i sin klasse, med topp moderne løsninger og premissløs kvalitet ned til minste detalj. Allerede et år før ferdigstillelse ble over 85% av byggets kontorplasser utleid, som kan tyde på at Eventyrgården blir byens beste bolig for bedrifter. I dag er kun et lokale ledig i 5. etasje.

Elitelokaler
Det er noe eget å bo helt nytt. Praktfulle lokaler med god takhøyde. Luft- og lysforholdene fordrer gode arbeidsdager og trivsel på jobben. Eventyrgården har åpne og fleksible lokaler med alt du trenger av fasiliteter og funksjoner i en høymoderne innpakning. Ved særskilte behov kan lokalene også spesialtilpasses for din virksomhets karakter.

Eventyrlige forhold
Med adresse Eventyrgården er det kort vei til Kvadraturens mange butikker, kafeer og spisesteder. Samtidig er parkeringsforholdene upåklagelige; parkeringskjeller for deg og nok av plasser i bakgården for dine kunder.

Beliggenhet
Med adresse Eventyrgården er det kort vei til Kvadraturens mange butikker, kafeer og spisesteder. Byens bussmetro passerer like utenfor byggets fasade i Henrik Wergelandsgate, og parkeringsforholdene er upåklagelige; parkeringskjeller for deg og nok av plasser i bakgården for dine kunder.

Se/last ned prospekt for Eventyrgården her
Interessert? Ta kontakt med Gisle Bø på telefon 40 40 80 45. 

Nøkkelinformasjon Eventyrgården

Pris
1.650 kr/kvm

Standard
Svært høy standard med optimale lysforhold og topp moderne fasiliteter.

Planløsning og innhold
Alle etasjer kan tilrettelegges med egen resepsjon, kontorer, møterom, kopi- og datarom, kjøkken og toalett. Direkte utgang til heis fra hver etasje. Hvert areal kan leies hver for seg.

Parkering
Parkering i bakgård eller parkeringskjeller.

Leietid
Etter avtale.

Fellesutgifter
Fellesutgifter betales a konto hver halvår og avregnes en gang pr. år.

Overtakelse
Etter nærmere avtale.

Kontaktperson
Gisle Bø – tlf. 40 40 80 45